SAMBAL TOK PENYET ORIGINAL TOKMART 150G

by Tok Mart Sdn Bhd SKU A3

Brand: TOKMART

Last update: Jun 14, 2022

Wholesale Price Available
Buy 10 or more Unit
MYR 14.00 Unit
Guide
1 Unit : 50 Units
Quantity (Unit)

Minimum Order: 5 Unit

Price

MYR 15.00

24.62% off MYR 19.90

 

Teringin nak buat nasi ayam/ikan penyet tapi tak ada masa nak buat sambal penyet? Leceh la nak penyet atau blend bahan bahan..

Lepas tu  sambal penyet memang susah nak jumpa yang sedap, ada yang pedas sangat ada yang tak rasa apa kan? 

Tokmart dah ada sambal penyet yang ada ready to eat, resepi asli tau!!

Lepas ni bila-bila je boleh buat nasi ayam penyet, hidang untuk tetamu pon pasti melangit pujinya. Orang asia memang suka dan wajib ada sambal/ masakan pedas sebagai penambah selera. Ada sambal penyet ni pasti tambah nasi 3 pinggan punya. Tambahan lagi kalau sambal tu pedas "Makin Pedas, Makin Sdap". 

Untuk peminat tegar pedas, AWAS sambal ini PEDAS dan SEDAP, sesuai untuk mereka yang suka makan pedas.


==============
ANTARA 7 SEBAB
==============
* RECOMMEND Khas untuk peminat pedas,
* Level tahap kepedasan 4 dari 5 (Memang Pedas)
* Boleh dijadikan sebagai pes masakan spaghetti, mee goreng dan dsb
* Sesuai dijadikan sebagai pencicah sambal dalam setiap makanan (lebih selera)
* Hanya menggunakan bahan premium untuk mengekalkan kesedapan.
* Sambal dimasak lama untuk ketahan lebih lama sehingga 2 tahun
* Datang dalam botol 150gm mudah dibawa ke mana mana.

*PERINGATAN : Tidak sesuai kepada yang alergik belacan.

============
FREE ADD-ON 
============

* 1 X GIFT CARD
* 1 X BUSINESS CARD TOKMART
* 1 X FREE GIFT (ATAS KETERSEDIAAN STOCK)

==================
CARA PENYIMPANAN
==================

Selepas dibuka sambalnya, hendaklah disimpan ke dalam peti sejuk untuk penggunaan seterusnya Digalakkan mengguna sudu bersih dan tidak basah.

====================
CARA PENGHANTARAN
====================

* Sambal ini disediakan dengan botol kaca untuk tahan lama.

* Double layer protection (cushion Air Bag) supaya botol tidak mudah pecah ketika dalam proses penghantaran.

P/S: PAYMENT SEBELUM PUKUL 3.00 PM BOLEH DI POS PADA HARI YANG SAMA. (WORKING DAYS ONLY

 

No Ratings & Reviews
Questions & Answers (0)
Questions Answered by Tok Mart Sdn Bhd
Sold By

Seller Rating

100%

Time On Platform
veteran
Delivery Information

Standard Delivery

5-7 working days